Augmenta un 50% les empreses del Fòrum d’Ocupació del Campus

Serà demà, i la principal novetat és un joc de rol de captació de talent

Augmenta un 50% les empreses del Fòrum d'Ocupació del Campus
Acte de presentació del Fòrum d’Ocupació del Campus d’Alcoi de la UPV.

Demà tindrà lloc la XIX edició del Fòrum d’Ocupació-Job Talent del Campus d’Alcoi de la UPV, que està dirigit a tots els seus estudiants.

El principal objectiu d’aquest esdeveniment és crear relacions entre els alumnes i les empreses.

Precisament l’augment del número de les empreses participants és un dels aspectes més destacats, s’ha passat de 20 l’any passat a 30 estand aquest 2023, la qual cosa suposa un increment del 50%.

Aquestes empreses són de Madrid, València, Alcoi, Ibi, Alacant, Castelló, Cocentaina, Bocairent, Ontinyent o Banyeres, entre altres municipis.

CAPTACIÓ DE TALENT
A través del Fòrum d’Ocupació, que estarà situat en el pavelló esportiu de l’edifici Georgina Blanes de 9’30 a 14 hores, les empreses busquen captar talent i per a això hi ha previst un joc de rol, que és la principal novetat d’aquesta edició.

Segons es detalla des del Campus d’Alcoi de la UPV “es tracta d’una activitat de selecció de talent, amb instruments d’observació que ajuden les empreses a millorar equips humans i entrenar-los en l’acompliment de grups afrontant reptes i desafiaments. A través del joc ‘Esto no es un Cluedo’ s’utilitzarà el mètode LARP-ET (Live Action Role-Playing – Team Evaluation) especialment interessant per a avaluar diferents habilitats en els candidats”.

L’empresa encarregada d’aquesta activitat serà Despertalia.

A més d’aquest joc, hi ha programades activitats des de les 9 fins a les 14 hores, així com la recollida de currículums o diferents i variats tallers.

La parella de còmics formada per Cabrafotuda i María Zamora serà l’encarregada de dinamitzar aquest esdeveniment. Amb l’elecció de tots dos es pretén “connectar” amb els joves, i fer més amena el matí del Fòrum d’Ocupació.

JORNADES PORTES OBERTES
D’altra banda, la inscripció per a la Jornada de Portes Obertes del Campus d’Alcoi de la UPV continua oberta. Aquesta se celebrarà el dissabte 1 d’abril a partir de les 9.50 h en el Pavelló Esportiu de l’Edifici Georgina Blanes.

La preinscripció es pot formalitzar en la web epsa.upv.es i els assistents podran conéixer tot sobre el campus. L’objectiu d’aquestes jornades és conéixer les instal·lacions del campus, els responsables dels graus i dobles graus, el servei d’alumnat, l’accés a la universitat, els grups de Generació Espontània, la proximitat que caracteritza a aquest campus i molt més.

A més es repartirà marxandatge i es podrà visitar de forma personalitzada el campus. Està disponible el següent telèfon i/o WhatsApp per a reserves i consultes: 618 608 347.

Send this to a friend