Avança la constitució de l’EGM de Cotes Altes

El ple del consistori alcoià ha aprovat el conveni amb la comissió promotora

Avança la constitució de l'EGM de Cotes Altes
Polígon de Cotes Altes.

El procés de conversió de l’àrea industrial de Cotes Altes en Entitat de Gestió i Modernització (EGM) continua avançant després que el ple de l’Ajuntament d’Alcoi haja aprovat provisionalment el conveni entre el consistori i la comissió promotora, la qual es va constituir prèviament.

Aquesta aprovació va comptar amb el suport unànime de tots els grups municipals.

Segons apunten, el següent tràmit és preparar i convocar l’assemblea de ratificació dels propietaris de Cotes Altes, per a la qual es necessita el suport del 51% del propietaris (en total hi ha 78) i el 51% del valor cadastral (la suma de totes les propietats és de 12.140.552,68 euros).

Segons s’indica, la comissió ja va disposar en la primera gestió el 39,19% dels propietaris i un 63,25% de valor cadastral, i actualment s’està treballant per a “aconseguir completar els percentatges al més prompte possible”.

Per a continuar avançant, mitjançant l’Ajuntament es remetrà a cada propietari la proposta d’estatuts, la còpia del conveni de col·laboració amb el consistori alcoià i un pla inicial d’actuacions.

Així mateix, la intenció és publicar en la web del consistori alcoià un enllaç en el qual es reculla tota la documentació citada i la convocatòria de la pròxima assemblea.

Send this to a friend