Avancen a bon ritme les obres del nou col·legi Sant Joan Bosco

Les classes del curs 2023/2024 en aquest nou centre educatiu.

Avancen a bon ritme les obres del nou col·legi Sant Joan Bosco
Obres al nou col·legi Sant Joan Bosco

El col·legi Sant Joan Bosco segueix amb el calendari previst i les obres d’unificació marxen a bon ritme. Si tot contínua sense cap incident, els alumnes podran començar les classes del curs 2023/2024 en aquest nou centre educatiu.
Ara mateix, la planta en la qual residirà l’alumnat d’infantil ja està definida, i es contínua amb la instal·lació elèctrica de la zona juntament amb la de primària i els espais comuns.
Aquest nou centre ha sigut finançat pel programa Edificant, per tant és la Generalitat Valenciana la que paga els certificats de l’obra i el cost aproximat de 6 milions d’euros.
Aquesta setmana passada, l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, al costat de diversos regidors del govern, han visitat l’obra i vist l’estat d’aquesta amb l’equip i els representants de la constructora.
Estepa, que s’alegrava de l’estat de la construcció, ha assenyalat la bona evolució de l’obra i ha volgut felicitar l’equip tècnic i a l’empresa que “estan treballant de valent i el resultat serà un centre innovador, sostenible i amb una perspectiva urbanística pedagògica, centrada en els xiquets i xiquetes. És una satisfacció veure la lluita de tantes persones materialitzant-se”.

Send this to a friend