Avancen les obres per a millorar l’accés a l’estació de tren

El termini d'execució és de tres mesos i l'objectiu és integrar urbanísticament tota aquesta zona

Avancen les obres per a millorar
Els treballs han començat pel pàrquing de l’estació ferroviària però s’actuarà en tot l’entorn. XAVI TEROL

Recentment s’han iniciat les obres que tenen com a objectiu adequar i millorar l’entorn de l’estació de Renfe d’Alcoi, en la confluència entre l’avinguda Tirant lo Blanc i el carrer Primer de Maig. La intervenció forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI-Alcoidemà) cofinançada al 50% per la Unió Europea i suposarà una inversió total de 215.000 euros.

Els treballs, tenen un termini d’execució de tres mesos i serviran per a resoldre alguns problemes funcionals, com l’accés per als vianants a l’estació, o l’eixida i entrada de vehicles des de l’aparcament, que fins al moment era bastant deficient. A més, les obres contribuiran a solucionar l’actual desalineació dels carrils de circulació de vehicles i bicicletes de l’avinguda Tirant lo Blanc.

Amb tot, l’actuació dotarà a la zona d’un entorn renovat, amb nous serveis, mobiliari urbà i àrees verdes que donaran una millor imatge de l’entrada nord de la ciutat. Per això, paral·lelament a la zona indicada es pretén actuar també sobre un espai residual existent a l’altre costat del pont del carrer Tirant lo Blanc, descurat i sense cap ús.

Send this to a friend