Avanços en el projecte del nou CEIP El Bracal de Muro

S'ha signat l'ocupació parcial de la millora del pati d'infantil

Avanços en el projecte del nou CEIP El Bracal de Muro
La signatura de l’ocupació parcial de la millora del pati d’infantil es va formalitzar recentment.

L’Ajuntament de Muro ha participat en la signatura de l’ocupació parcial de la millora del pati d’infantil del nou CEIP El Bracal al costat de la Direcció General d’Infraestructures, la directora CEIP El Bracal, l’empresa constructora i els serveis tècnics de la Conselleria d’Educació.

A l’acte van assistir membres de la corporació municipal, representants de la conselleria d’Educació, representants de l’empresa constructora i equip directiu del centre educatiu entre altres. La signatura va ser formalitzada per l’alcalde Gabriel Tomás; el Director General d’Infraestructures Educatives, Víctor García; l’equip tècnic directiu de les obres; i la directora del centre.

Des del consistori murer recorden que “aquest acte, és un pas més dins de l’evolució en la construcció del nou centre i que marca el bon ritme d’aquesta. L’avanç d’aquesta obra és molt important per al nostre poble perquè per fi es dotarà d’aules dignes a l’alumnat i professorat d’aquest centre”.

La construcció del nou CEIP El Bracal donarà capacitat a 500 alumnes i serà dotat dels equipaments i serveis necessaris per a l’adequat ensenyament de tots els xiquets i xiquetes.

Send this to a friend