Balanç positiu de l’hostaleria en la primera setmana de passaport Covid

Entre els clients hi ha hagut disparitat d'opinions

Primera setmana de passaport Covid
Clients mostrant el certificat a l’entrada d’un establiment hostaler d’Alcoi. ALDEMAR

Una setmana després de la implantació del passaport Covid en la Comunitat Valenciana per a entrar a l’interior dels establiments hostalers, entre altres espais, la valoració per part d’alguns professionals del sector és, a grans trets, positiva, però amb alguns aspectes a ressenyar.

L’empresari hostaler Mauro Rodríguez afirma que “ha anat millor del que esperava”, encara que reconeix que és una mesura que “crega molts problemes”, i que en el seu cas, ha derivat en la contractació d’una altra persona perquè s’encarregue del control d’accés. Alguna cosa que recalca, ja que considera que és el sector el que s’està havent de fer càrrec dels costos generats per les mesures anti Covid.

Tant Rodríguez com Ramón Reche, també professional del sector a Alcoi, veuen amb bons ulls la implantació del passaport Covid, si amb això s’eviten pròximes restriccions o fins i tot el tancament dels establiments del sector. Reche assenyala que durant aquests dies, fins i tot en els quals més treball han tingut, “hi ha hagut agilitat” a l’hora de fer el control, i incideix en què amb aquesta mesura els clients tenen la sensació de “major seguretat”.

Tots dos coincideixen que hi ha hagut disparitat entre la gent, i fins i tot persones que no sabien que havia entrat ja en vigor, o d’altra banda, Rodríguez apunta que s’encaren als hostalers per sol·licitar el passaport Covid, la qual cosa genera una situació “incòmoda”. Reche comenta que “ha vingut gent que no ho tenia descarregat i que ho ha fet en el moment”.

Send this to a friend