Banyeres decideix el seu projecte participatiu

Fins a fi de mes es podrà participar emplenant el qüestionari en el Casal de la Junventut

Vista aérea del Castillo de Banyeres de Mariola

Fins a fi de mes podrà emplenar-se en el Casal de la Joventut de Banyeres de Mariola el qüestionari amb el qual es realitza l’enquesta per a determinar el projecte participatiu que executarà l’Ajuntament amb càrrec als pressupostos del vigent exercici econòmic.

La idea inicial era que aquesta enquesta s’haguera dut a terme el mes de març però tot va quedar paralitzat a conseqüència de la situació d’alarma. Ara s’ha représ la iniciativa i, segons Lorena Ferre, regidora de Participació Ciutadana, la “fase 3” que és com es denomina el tràmit de l’enquesta, “determinarà el projecte que finalment es durà a terme”, si bé va dir que podria ser “més d’un” en el cas que existira suficient dotació.

Respecte als projectes va comentar que, entre els presentats, es trobava l’execució de diferents millores a l’Escola Infantil Municipal, la reparació de camins rurals en la zona de la Solana, la instal·lació d’un parc d’orientació dins de Vila Rosario, o dotar de més il·luminació algunes zones freqüentades per caminants, entre altres.

Send this to a friend