Banyeres s’integra en una xarxa de recollida selectiva

L'entitat tindria com a objecte la promoció d'aquest sistema de recollida de fem

Banyeres s'integra
Un dels recipients que s’utilitzen en el sistema de recollida selectiva.

Banyeres formarà part d’una Associació de Municipis Valencians per a la Recollida Selectiva Porta a Porta, una iniciativa que està sent impulsada per diferents poblacions de la Comunitat Valenciana que utilitzen aquest tipus de recollida selectiva i que seria gestionada, des del punt de vista administratiu, per la Mancomunitat de la Ribera Alta, que s’ha prestat per a efectuar la gestió administrativa.

L’entitat tindria com a objecte la promoció d’aquest sistema de recollida de fem, l’intercanvi d’experiències entre els municipis i la promoció del mètode per a garantir la seua sostenibilitat, entre altres.

El ple municipal va aprovar la iniciativa. Els grups de Compromís i PSOE van votar a favor mentre que el PP va votar en contra, argumentant que Banyeres no tenia res a veure amb la Ribera Alta i que pertanyia a la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat.

L’alcalde va explicar que aquesta era una qüestió que res tenia a veure i que la Ribera Alta únicament havia oferit els seus mitjans per a poder desenvolupar la gestió administrativa, la qual cosa alliberava la resta de pobles que s’associaren a haver d’exercir aquestes funcions. Va recordar, al mateix temps, que en l’associació s’integrarien municipis de tots els signes polítics, inclosos alguns del PP que també utilitzen aquest sistema.

Send this to a friend