Banyeres suspén les festes de Sant Jordi d’enguany

La Comissió de Festes ha pres aquesta decisió per unanimitat que ha sigut comunicada hui

Festes de Sant Jordi de Banyeres de l’any 2019. | ARXIU

Banyeres ha sigut la primera localitat a comunicar la suspensió de les festes de Sant Jordi per a enguany “després del comunicat que va fer la UNDEF sobre les reunions mantingudes amb la conselleria de Sanitat”, la qual cosa ha portat a la Comissió de Festes a prendre aquesta decisió per unanimitat. Cal recordar, que de moment, no hi ha dates concretades en la resta de municipis, ja que se segueix a l’espera de l’evolució de la situació sanitària i de les mesures i recomanacions que arriben des de Sanitat a causa de la Covid-19.

En el dia de hui s’ha donat a conéixer aquesta determinació a través d’un comunicat en el qual es detalla que prèviament s’ha consultat a les filaes, a representants de la Confraria de Sant Jordi, a les bandes, així com a les pròpies capitanies que ostenten el càrrec, que a més, es mantindran per a les pròximes festes.

Així mateix, s’ha indicat que “la Confraria de Sant Jordi durà a terme la celebració dels actes religiosos que es puguen realitzar complint amb totes les mesures que dicten les autoritats sanitàries en aqueix moment concret”.

En aquest sentit, tant la Comissió de Festes de Sant Jordi com la Confraria han demanat “responsabilitat” en aquesta situació, i especialment en els dies de celebració evitant situacions que incomplisquen les mesures, al·legant que “ens hem de cuidar per a poder celebrar tots junts quan arribe el moment”.

Send this to a friend