Barxell celebra de nou la seua popular carrera pedestre i balls tradicionals

La programació tindrà lloc del 2 al 4 de setembre

Barxell celebra de nou la seua popular carrera pedestre i balls tradicionals
Inici de la carrera pedestre en l’última edició de les festes en 2019. | ARXIU

La partida de Barxell no es quedarà arrere enguany, i com altres barris de la ciutat, viurà prompte i amb molta alegria el retorn de les seues populars festes en honor a Sant Isidre i San José. 

Les festes començaran el divendres 2 de setembre amb una missa i un reardit nocturn amb fanals. El dissabte 3, a les 14 hores, es realitzarà el volteig de campanes, seguit de la popular carrera infantil i a les 17’30 hores es faran les cucanyes populars, que ocuparan la resta de la vesprada fins al tradicional sopar amb coca de farina i tomaca.

Finalment, a les 22’30 hores hi haurà una revetla a càrrec de Pop Rock Pompero, que comptarà amb un servei de bar i acabarà amb la tradicional Rifa del Borrego.

MOLTA TRADICIÓ
El diumenge 4 els veïns de Barxell viuran el seu dia més gran amb la Despertà a les 9 hores. Continuaran les festes a les 12 hores, amb l’ofrena floral i la solemne missa. Més tard, es viurà el retorn de la gran Carrera del Pedestre, un dels esdeveniments més estimats i característics d’aquestes festes. Enguany es repartiran diversos premis als guanyadors, entre els quals destaquen diverses compensacions econòmiques, trofeus i medalles, i fins i tot un pollastre o un conill per als dos primers vencedors.

En finalitzar la carrera començarà, a les 18’30 hores, la Dansà als jardins del Restaurant Castell de Barxell i, finalment, des de l’escola es farà la típica processó general i que donarà peu a l’entonació de l’himne en honor a Sant Jose i Sant Isidre.

Send this to a friend