Batoi celebra les seues festes fins al diumenge

Finalitzaran amb el tradicional homenatge als majors del barri

Batoi celebra les seues festes
Homenatge a una veïna en unes festes passades. ARXIU

Malgrat la situació de pandèmia, l’Associació de Veïns de Batoi no ha volgut perdre l’oportunitat de celebrar les seues tradicionals festes, això sí, comptant amb totes les mesures de seguretat pertinents i obeint a les restriccions vigents que marca Sanitat per a fer front al coronavirus. Els actes van donar principi aquest dimarts i es prolongaran fins al diumenge, quan tindrà lloc l’acostumat homenatge als majors del barri.

Per a obrir boca, es va organitzar una passada de fotos antigues de Batoi i les seues festes, i aquest dimecres hi ha prevista, a les 19 hores, una xarrada sobre la Covid, a càrrec del pediatre Hèctor Climent. Com totes les activitats, tindrà lloc al carrer Carrascal, enfront de la seu de l’associació de veïns.

Per a demà dijous (19 hores) hi ha programada una sessió de contacontes per part de Silvia Colomer ‘La Bruixa Xocolata’, mentre que el divendres es realitzarà la típica volta al barri amb bicicleta, organitzada en col·laboració amb la Unió Ciclista. L’eixida serà a les 19 hores, des dels locals de l’associació, i una vegada haja finalitzat l’entitat prepararà activitats per als més xicotets al carrer Montdúver. Ja a la nit, a partir de les 21’30 hores, hi haurà sessió de cinema en el recinte del poliesportiu. Es projectarà la pel·lícula ‘Men in black international’.

El diumenge serà el citat homenatge a un dels veïns de major edat del barri (12’30 hores) i abans, a les 11, missa en honor als difunts en la parròquia.

Send this to a friend