Benasau aprova el seu Pla General

S'enterra un macroprojecte urbanístic

Benasau aprova el seu Pla General
Benasau es troba als peus de la Serrella.

Amb la recent aprovació del Pla General de Benasau s’enterra el projecte que va començar a gestar-se en 2003 com una operació que pretenia la construcció d’un milió de metres quadrats per a fer una gran urbanització en el municipi.

Des del consistori recorden que “la decisió de 2003 d’intentar urbanitzar un milió de metres quadrats en un municipi de menys de 200 habitants, va generar importants problemes de convivència que van fraccionar a un poble. Alguns d’ells continuant en el present, no és per a menys. Per parlar de quantitats, cal tindre en compte la dimensió d’una operació urbanística que haguera generat al voltant de 1.300 habitatges i augmentat els habitants a uns 4.000”.

L’alcalde Raúl Dalmau va participar dilluns passat en la comissió territorial d’urbanisme d’Alacant, on es va aprovar definitivament el pla general de Benasau. L’alcalde va agrair a la conselleria i als serveis municipals tot el seu treball reivindicant que “el pla és fruit del treball de moltes corporacions durant més de 20 anys”. Asseguren que el present pla general “ha sorgit des del consens i en el qual han treballat molts governs municipals amb diferents configuracions i ideologies. No ha sigut fàcil i ha necessitat molta dedicació, però el final ja va arribar”.

Send this to a friend