Benilloba preveu diversos projectes d’aigua i de canvi d’enllumenat

La intenció és comptar amb diverses ajudes de diferents administracions

preveu diversos projectes d’aigua i de canvi d’enllumenat
Espai per al futur pàrquing i parc infantil.

Diversos aspectes de Benilloba estan a l’espera de millores, tal com indica el seu alcalde, José Ramón Martí.

D’una banda, després de les Danses típiques en honor a la Mare de Déu, que se celebren a principis de setembre, està previst intervindre en l’avinguda Alcoi, en una actuació d’aigua pluvial i fecal. Martí assenyala que “la intenció és canalitzar-ho tot bé”, projecte que comptarà amb una subvenció del Cicle Hídric.

NOU PÀRQUING ASFALTAT
D’altra banda, i segons avança el primer edil, mitjançant el Plan Planifica de la Diputació d’Alacant es vol actuar en el drenatge de l’aigua en la zona de l’antic camp de futbol, al costat de l’auditori: “una vegada que es faça el drenatge, per dalt volem crear un pàrquing asfaltat, amb il·luminació, i també un parc infantil, però dotat amb aparells de gimnàstica saludable”. I és que, en aquesta zona, actualment, Martí indica que “es fan tolls grans” quan plou, alguna cosa que s’espera que amb el nou drenatge no ocórrega, ja que l’aigua drenaria de manera adequada.

CANVI D’ENLLUMENAT
I finalment, l’alcalde sosté que “volem canviar l’enllumenat, substituir tot el led antic per nou”. Aquesta actuació abastaria la totalitat de la població, i formaria part del Plan +Cerca, també de la Diputació d’Alacant, de la pròxima anualitat 2023. Així mateix, en aquest marc, i dins del citat pla, es preveu “acabar la millora de l’entrada de l’avinguda Diputació”, segons apunta Martí.

Des de la localitat es confia que tots aquests projectes puguen ser una realitat en els pròxims anys.

Send this to a friend