Bèsties de la cervesa

Bèsties de la cervesa
Premiades i representants de l’Escola d’Art. XAVI TEROL

L’Escola d’Art i Cerveses Lluna han emprés una col·laboració per al disseny d’etiquetes per a llandes de cervesa, que ha donat com a resultat una col·lecció de treballs d’alta qualitat on era difícil triar la millor proposta. Finalment, el guanyador ha sigut el disseny de Denise Llorens, amb el seu ‘Bestiari’, on ha creat un món imaginari que serà la imatge d’una edició limitada de cerveses artesanes de la marca alcoiana.

La passada setmana va tindre lloc en la sala d’actes de l’Escola d’Art d’Alcoi el lliurament de premis i reconeixement al treball realitzat per l’alumnat de 4t curs del grau d’Il·lustració Aplicada al Producte, en col·laboració amb l’empresa alcoiana Cerveses Lluna. El projecte tenia com a objectiu dissenyar 12 etiquetes il·lustrades per a llandes de cervesa artesana, agrupades en 5 sèries de la col·lecció Bestiari.
A més, segons ens expliquen des de l’Escola, aquesta col·laboració ha permés que el projecte seleccionat per l’empresa forme part de la imatge d’una edició limitada de cerveses artesanes, que actualment estan presentant en fires nacionals.
El treball guanyador ha sigut el de Denise Llorens Martínez, amb la seua proposta ‘Bestiari’, on la imaginació, la tècnica aplicada i el missatge implícit, van fer que l’equip de Cerveses Lluna tinguera clara la seua elecció. Destacar, d’altra banda, l’accèssit atorgat a Inés Castelló Díez, amb les seues elaborades propostes ‘Troba la teua clau’ i ‘Artesania a les teues mans”.
Des del departament d’Il·lustració Aplicada i, especialment per part de la professora Isabel Remohí, qui ha portat a terme aquest projecte a l’aula, volen felicitar a tot el grup per la qualitat dels treballs presentats, ja que ha fet que el jurat haja tingut una difícil elecció.

Send this to a friend