BNI Avanza commemora deu anys a Alcoi

Durant aquest temps s'han superat els 22,5 milions d'euros de negoci generat pels membres del grup

BNI Avanza commemora deu anys a Alcoi
Un moment de l’activitat celebrada dijous passat. | PST Fotografia

El grup BNI Avanza d’Alcoi acaba de celebrar el seu desé aniversari. El grup de networking es va reunir aquest passat dijous en l’Àgora a primera hora del matí, com és habitual en cadascuna de les reunions. Després de l‘encontre, els assistents van participar en un desdejuni en el qual es van compartir experiències.

Assenyalar que està previst que aquest divendres se celebre en el restaurant L’Escaleta de Cocentaina la Gala del 10 aniversari. Amb aquests actes, BNI Avanza vol celebrar aquests 10 anys de punt de trobada i treball conjunt d’empresaris de les comarques de l’Alcoià, Comtat, Foia de Castalla i Vall d’Albaida.

La primera de les reunions de BNI Avanza va tindre lloc el 7 de març de 2013. Amb un total de 44 membres fundadors va suposar un rècord reconegut mundialment dins de l’organització. Després de deu anys de funcionament i 500 reunions, s’han superat els 22,5 milions d’euros de negoci generat pels membres del grup.

Indicar, que BNI Avanza augmenta les perspectives comercials i els negocis a través del màrqueting de referències. El desenvolupament professional dels seus membres s’aconsegueix mitjançant exclusius programes de capacitació i oportunitats per a agilitzar la seua presentació i habilitats comercials.

Send this to a friend