Bogeria de partit en el Collao

L`’àrbitre expulsa a Juanan. XAVI TEROL

Partit d’autèntica bogeria el que s’ha viscut en el camp del Collao amb victòria per al Deportivo per 3-2 sobre l’UCAM Murcia. Ha sigut un duel calent en el qual hi ha hagut de tot, expulsió de Juanan en el minut 17, tres penals en contra de l’Alcoyano dos d’ells aturats per José Juan, i final d’infart després que els blanc-i-blaus es van posar 3-0 a favor després del doblet de Mourad i el gol de Juli.

Quan semblava que millor estava l’Alcoyano  una acció en el centre del camp en la qual Juanan intenta donar la pilota de tacó i acaba colpejant al central Admonio, el col·legiat que estava molt prop de la jugada no dubta i mostra la roja directa al de L’Olleria deixant als blanc-i-blaus amb deu.

Immediatament Vicente Parras reacciona i mana entrar a Imanol per a equilibrar el centre del camp i el sacrificat és Jona, quedant Mourad com a única referència ofensiva. S’esperava que l’UCAM Murcia anava a traure profit d’estar amb superioritat numèrica, però després d’uns minuts en els quals el Deportivo li ha costat situar-se una altra vegada en el partit, els blanc-i-blaus han tornat a la càrrega davant un rival agotzonat que no era capaç d’eixir de la seua àrea.
A poc a poc del Deportivo ha anat recuperant el pols al xoc i just a la mitja hora de joc ha arribat la primera ocasió clara per als blanc-i-blaus. Dani Vega llança una falta lateral que Imanol no acaba d’ajustar bé i caboteja per damunt del travesser. De nou Dani Vega en acció, ara per banda esquerra i la seua rematada des de la frontal el desvia Biel Ribas a córner.
Tres minuts després, Primi remata de cap per damunt del travesser i en el 47, la millor ocasió per a l’Alcoyano. Falta lateral llançada per Ángel López a cama canviada, la pilota agafa efecte, ningú l’arriba a tocar i acaba estavellant-se en la creueta.

L’explosió va vindre després del descans. Als dos minuts de la represa, Mourad marca de cap després d’una excel·lent acció per banda d’Ángel López. En el 55, penal polèmic a Nuha, ho llança Viti i José Juan li endevina la intenció i ho acaba detenint. Set minuts després del que va poder ser el 1-1, va vindre el 2-0, obra també de Mourad.

Amb l’Alcoyano desbocat, Juli anota el 3-0 en el 77. Més d’un començava a pensar en una golejada. No obstant això, en el 81 Carlos Blanco marca en pròpia porteria després d’una fallada de José Juan en voler fer-se amb la pilota. L’àrbitre mana afegir sis minuts i en el 91, nou penal polèmic en contra del Deportivo, ara comés per Juli. Ho llança Xemi i novament parada de José Juan, però el col·legiat mana repetir-ho i ara sí, Xemi anota i posa el definitiu 3-2.

Fitxa tècnica:

Alcoyano: José Juan, Lilllo, Primi, Carlos Blanco, Pablo Carbonell (83′ Ángel Sánchez), Dani Vega (60′ Juli), Fran Miranda, Juanan, Ángel López (60′ Antón), Mourad (83′ Raúl González) i Jona (21′ Imanol)
UCAM Murcia: Biel Ribas, Johan, Caballero (46′ Manu Garrido), Admonio, Josete Malagón (63′ Josema), Alberto Fernández, Armando, Mario Abenza, Chacartegui (46′ Viti), Liberto (58′ Santi Jara) i Nuha (58′ Xemi)

Àrbitre: Sesma Espinosa (De La Rioja). Va amonestar als locals Carlos Blanco, Ángel López i Fran Miranda i als visitantants Nuha. Va expulsar amb roja directa al local Juanan (min. 17)

Els gols:
1-0 (min. 47) Mourad. 2-0 (min. 62) Mourad. 3-0 (min. 77) Juli. 3-1 (min. 81) Carlos Blanco en pròpia porteria. 3-2 (min. 93) Xemi, de penal.