Bon paper de Maia Llácer en la lliga italiana

La gimnasta va aconseguir la nota més alta en paral·leles asimètriques

Bon paper de Maia Llácer
Maia Llácer va ser entrevistada en acabar la competició a Torí.

Nou pas al capdavant de Maia Llácer en la seua tornada a l’alta competició després de la segona operació de turmell de desembre passat, en aquest cas reprenent el seu compromís amb la lliga italiana formant part aquesta vegada de l’Estate 83 de Brescia. La gimnasta alcoiana va tindre molt bones sensacions durant tota la competició contribuint al fet que el seu club obtinguera la quarta posició en la segona fase de la Sèrie A1, celebrada a Torí.

Maia Llácer va realitzar el seu exercici de paral·leles asimètriques sense cap fallada aconseguint la nota més alta en aquest aparell per a l’Estigues 83.

La lliga italiana consta de tres fases i els quatre primers classificats prendran part en la gran final que se celebrarà a Nàpols el mes de maig. De moment s’han celebrat les dues primeres fases i l’Estate 83 ocupa el segon lloc de la classificació provisional.

L’alcoiana té previst prendre part en la tercera fase que se celebra el mes que ve i per a llavors vol competir tant en paral·leles asimètriques com en salt, “ja que com a fitxatge estranger sol puc actuar en dos aparells. Si tot ix bé, podré tornar per a participar en la final”, ha comentat Maia Llácer.

Send this to a friend