Bona resposta a l’Escola de la Setmana de la Primavera

Bona resposta a l'Escola de la Setmana de la Primavera
Les activitats es van desenvolupar en diferents col·legis públics d’Alcoi.

Dins del Pla Corresponsables de l’Ajuntament d’Alcoi, entre els dies 19 i 21 d’abril es va desenvolupar la primera edició de l’Escola de la Setmana de la Primavera, una iniciativa gratuïta dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 14 anys. 

De les 250 places oferides, va haver-hi 241 inscripcions, tenint així bon acolliment per part de la ciutadania.

La iniciativa es va desenvolupar en els col·legis públics de la ciutat, CEIP Sant Vicent, CEIP Miguel Hernández, CEIP El Romeral i el Complex esportiu municipal Eduardo Latorre, tant en horari de demà, de 8 a 14 hores, com de vesprada, de 16 a 20 hores.

Les activitats realitzades s’enquadren en el foment d’hàbits de vida saludable, activitat física, coneixement de l’entorn, activitats culturals, reforç escolar, educació emocional i interculturalitat, des d’una perspectiva de gènere, segons es detalla des del consistori alcoià.

“Estem molt satisfets d’aquesta primera edició de l’Escola de la Setmana de la Primavera, pràcticament hem cobert les inscripcions facilitant a moltes famílies un espai d’activitats per als xiquets durant 3 dies laborables. Recordem que el Pla Corresponsables és una nova política pública residenciada en la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de gènere del Ministeri d’Igualtat que té per objecte iniciar el camí cap a la garantia de la cura com un dret a Espanya des de l’òptica de la igualtat entre dones i homes i des d’un enfocament de garantia de drets universals, al marge de la condició laboral de les persones beneficiàries” ha destacat la regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia.

Send this to a friend