Bons resultats de les I Jornades ModaNova Alcoi

Les I Jornades de ModaNova Alcoi organitzades per joves vinculats al món de la moda, l’estètica i el disseny amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi han tancat la seua primera edició amb bons resultats de públic i amb la intenció que esta primera experiència tinga continuïtat a la nostra ciutat.

El dissabte 28 de setembre, l’Àgora va acollir diferents xerrades sobre el món de la Moda amb presència de bloggers, dissenyadors, prescriptors i persones interessades en un sector on internet pren més força com aparador de promoció i venda. Al mateix temps i durant tot el dia, els comerciants van tenir l’oportunitat d’exposar en un showroom els seus productes davant un públic especialitzat que majoritàriament són prescriptors als seus blogs i al seu entorn.

Per la vesprada, les cadires en la Llotja Sant Jordi es van quedar curtes per acollir a més de 300 persones per veure les col·leccions de 12 dissenyadors novells i el seu backstage. Tant les col·leccions atrevides i innovadores com el mateix format de la desfilada, amb la proximitat del públic i la possibilitat de veure de primera mà tot el que ocorre a la part de darrere d’aquest tipus d’esdeveniments, amb els preparatius necessaris de roba, perruqueria i maquillatge, van agradar molt als assistents. El dia es va tancar a una festa al Gaudí que també va suposar una oportunitat de networking per als assistents a les Primeres Jornades de ModaNova Alcoi.

La regidora de Comerç i Turisme Maria Llopis destaca la importància de la iniciativa: “Són unes jornades portades a terme per gent jove pensant en gent jove, que van atraure públic de fora i que va posar en el mapa de la moda actual a Alcoi, en un sector revolucionat per internet i els blogs. Alcoi té escoles de formació de gran qualitat que graduen molts dissenyadors any rere any, hem de mirar també com ajudar a aquesta gent a poder mostrar la seua feina i començar la seua carrera professional. Igualmente tenim empreses importants de moda i estètica i un sector comercial variat i de qualitat”.

Les Jornades també va comptar amb la participació del Centre Comercial Alzamora amb una jornada de Street Style, on 5 blogguers van ajudar als alcoians que van acudir a crear-se un look complet. Més de 50 participants de totes les edats van gaudir d’aquesta vesprada de compres i idees d’estilisme.

Send this to a friend