Bunyols amb xocolate en el Centre Comercial Alzamora

Endolceix la vespra del Dia del Pare visitant el centre comercial Alzamora el pròxim 17 de març al matí

El CCJ reprén la seua activitat demà en el CC Alzamora
Centre Comercial Alzamora.

En vista de la celebració del Dia del Pare, el Centre Comercial *Alzamora ha organitzat una saborosa proposta per a aquest dijous dia 17 de març. Des de les 11.00 fins a les 14.00 hores del matí s’entregarà, de manera gratuïta, una ració de bunyols amb xocolate mostrant el tiquet de compra d’algun dels seus establiments.

Aquesta delícia gastronòmica de la nostra terra, característica de la celebració del Dia del Pare, és molt volguda i benvolguda per tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana. Una tradició culinària heretada dels nostres majors que, malgrat practicar-se encara en moltes llars, s’està perdent amb el pas del temps.

Com a autòctons d’aquesta Comunitat, hem de procurar que aquest costum tan bonic i peculiar de la nostra terra, passe de generació en generació i no caiga en l’oblit. Perquè, a qui no li agrada gaudir d’uns deliciosos bunyols amb xocolate calent?

Per aquest motiu, el Centre Comercial *Alzamora celebrarà una jornada gastronòmica única i, sobretot, molt exquisida. No te la perdes

Send this to a friend