Cabanes i Moltó, quarts a Busot en l’estrena del seu nou vehicle

Va arribar a marcar el millor temps en el primer tram i va estar quasi fins al final en posició de podi

Cabanes y Moltó, cuartos en Busot en el estreno de su nuevo vehículo
Cabanes-Moltó durante la disputa del Rally de Busot.

Nicolás Cabanes i Javier Moltó s’han classificat en quart lloc en l’I Ral·li de Busot, prova puntuable per al Campionat de la Comunitat Valenciana de ral·lis, en el qual han debutat al volant del vehicle amb el qual competiran aquesta temporada, el Renault Clio Rally5. La parella alcoiana disputava aquesta prova amb l’objectiu d’afinar la mecànica i conéixer la seua nova muntura de cara al debut en la Copa Renault Clio Trophy. Serà el divendres i dissabte pròxim, en terres cordoveses, amb la disputa del Ral·li Sierra Morena puntuable per al Supercampionat d’Espanya.

Cabanes i Moltó van començar molt bé la prova de Busot, de fet van marcar el millor temps en el primer tram i es van mantindre en posició de podi fins a quasi el final, en el que ha sigut un  bon debut al volant del Clio Rally5.

La prova va ser guanyada per Toni Ariete-Noemí Garrido, amb un Ford Festa R5 MK II)

D’altra banda, el germà de Nicolás, Gonzalo, copilotat per Berta Reig, va ocupar la huitena posició amb el Suzuki Swift Sport. Quant als germans Bataller (Saxo *VTS) van abandonar després de les dues primeres especials disputades.

 

Send this to a friend