Carmelites ja prepara la ‘Pujada a la Serreta’

La primera edició d'aquesta nova carrera està prevista per al 17 de setembre

Carmelites ja prepara la ‘Pujada a la Serreta’
Presentació de la ‘I Pujada a la Serreta’ per part de les Carmelites.

Una nova carrera arriba a Alcoi. La ‘I Pujada a la Serreta’ ja és una realitat gràcies a l’esforç i organització del Col·legi Carmelites d’Alcoi. El pròxim 17 de setembre tindrà lloc aquesta primera edició, que comptarà amb un recorregut per a adults de 13km, una marxa de 8km i una carrera infantil.

“Des de fa més de 10 anys el col·legi de les Carmelites-Vedruna centre CEPAFE i hem estat fent moltíssimes activitats però ens faltava una que era fer una carrera solidària popular per a fomentar un esport com l’atletisme” afirma Rosana Matarredona, professora del centre escolar.

Quant al recorregut, la carrera de 13km pujarà fins al Molinar i anirà per la senda de les creuetes, seguidament es pujarà fins a l’Ull del Moro i d’ací s’ascendirà al pic de la Serreta. Des d’aquest punt es passarà a la Font de la Salut i es conclourà en el col·legi. Quant a la marxa, eixirà de l’arc, pujarà fins al Molinar per a trobar la Font de la Salut i tornarà al Viaducte per a acabar en el col·legi. Finalment, la carrera infantil s’iniciarà des de l’arc de meta i donarà la volta a l’immoble del col·legi.

“És una carrera ideal per a tornar de l’estiu i prendre-se-la com a entrenament per a afrontar les carreres que venen. Convide a tots al fet que s’apunten i gaudisquen d’aquesta nova edició”, comenta Alberto Belda, Regidor d’Esports d’Alcoi.

Cal destacar que la prova té una fi solidària, ja que tot el que es recapte anirà destinat a Vedruna Educació (20%) i el restant a ACIF Alcoi (80%).

“Des del col·legi es veu La Serreta i per això ens va agradar la idea de fer una carrera que arribara fins allí”, comenta Quique Vilanova, professor del centre.

Send this to a friend