Carolina Castillo i Jean Malla, premi ideaT

El concurs pretén fomentar l'emprenedoria i promocionar el grau i dobles graus relacionats amb *ADE

Carolina Castillo y Jean Malla, premio ideaT

Els Premis ideaT UPV Campus d’Alcoi – Àgora Emprenedors han tornat en la seua novena edició. En 2021 l’esdeveniment es va celebrar de manera online a causa de les restriccions marcades per la Covid-19. La tornada a la presencialitat ha portat la il·lusió i bon ambient a la Sala de Graus ‘Roberto García Payá’ tal com ha assenyalat Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). El premi principal ‘Millor iniciativa IdeaT’ ha sigut per a ‘Chance Adapt’, creat per Carolina Castillo i Jean Malla, del CIP FP Batoi.IDEAS UPV compleix el seu 30 aniversari en 2022 i el servei ha regalat als assistents un obsequi per a celebrar-ho. Els premis s’engloben en la programació anual de Jóvenes conCiencia i estan coorganitzats per l’Ajuntament d’Alcoi a través de Àgora i pel Campus d’Alcoi de la UPV a través d’IDEAS UPV. Compten amb el suport de la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement, signada amb l’ajuntament, i amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología – Ministerio de Ciencia e Innovación.

L’acte ha estat presidit per María Esther Gómez, vicerectora d’Estudiants i Emprenedoria de la UPV; Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV; Alberto Belda, regidor d’Ocupació, Empresa i Formació de l’Ajuntament d’Alcoi; i David Cuesta, subdirector d’Emprenedoria, Ocupació i Relacions Internacionals. Els centres participants en aquesta novena edició han sigut el CIP FP Batoi, l’IES Cotes Baixes i el Col·legi Salesians Joan XXIII. L’acte ha estat presentat per Lucinda Simón, estudiant del doble grau en ADE + Enginyeria Informàtica.

En el concurs han participat estudiants de Batxillerat de Ciències Socials, i de Cicles Formatius de Grau Mitjà o Cicles Formatius de Grau Superior relacionats amb el Grau d’Administració i Direcció d’Empreses. El present concurs té per objecte incentivar entre els alumnes el desenvolupament de competències, habilitats, capacitats i aptituds en matèria d’emprenedoria. Tots els centres docents han comptat a més amb el suport tècnic i ús de l’Espai Àgora de l’Ajuntament d’Alcoi.

Abans de conéixer els projectes guanyadors, Macarena Florencio, psicòloga especialitzada en l’àmbit laboral, ha impartit una conferència sobre la fórmula ‘SAPOQUE’. En aquesta conferència els assistents han descobert què hi ha darrere de la fórmula SAPOQUE per a l’emprenedoria i com els seus elements ens aporten la increïble força per a fer realitat els nostres projectes.

El projecte guanyadorCarolina Castillo i Jean Malla, del CIP FP Batoi, han creat el projecte ‘Chance Adapt’. Es tracta d’una aplicació mòbil que té com a objectiu connectar a usuaris, comerços i professionals entre ells per a localitzar els negocis accessibles per a les persones amb diversitat funcional.00El projecte permet connectar negocis adaptats amb professionals de la salut, els qui podran contactar amb els negocis per a crear plans d’adaptació que s’adeqüen a les seues necessitats.

Send this to a friend