Carrozados La Moderna celebra 100 anys d’història empresarial

La setmana passada van organitzar una trobada de socis, treballadors, clients i proveïdors en Torre de Cotes

Carrozados La Moderna celebra 100 anys d'història empresarial
La gran ‘família’ de Carrozados La Moderna, el divendres en la celebració del centenari de l’empresa.

El restaurant Torre de Cotes va albergar divendres passat la celebració del centenari de Carrozados La Moderna, dedicada a la realització de treballs metàl·lics i caldereria, com a empresa auxiliar del sector industrial. La cita es va convertir en una trobada entre treballadors i ex treballadors de la signatura, socis, clients, proveïdors i col·laboradors d’aquesta empresa ja centenària.

Enrique Masiá Luque, qui ha sigut gerent en els últims 14 anys, explica que Carrozados La Moderna es va constituir inicialment com a empresa familiar i arribada la jubilació del fundador, van ser els propis empleats els qui amb la finalitat de mantindre els seus llocs de treball, van decidir assumir l’herència empresarial.

Va ser Miguel Miró Coloma qui va fundar la companyia en 1923, dedicada en principi a la fabricació d’autobusos mitjançant un procés totalment manual. El negoci ha anat evolucionant fins a l’actualitat, que duen a terme tot tipus de construccions metàl·liques. “El camí fins a arribar ací no ha sigut fàcil –subratlla Masiá– però l’empresa, al llarg d’aquests anys d’història, ha sabut evolucionar adaptant la seua activitat als canvis del mercat”, reconeix.

Una capacitat d’adaptació que ha convertit a Carrozados La Moderna en una empresa sòlida i capaç de perdurar en el temps. El repte ara és “enfocar-se al futur per a continuar oferint la millor qualitat al client”, assenyala el nou gerent, Carlos Cerdá, qui explica que ha accedit al càrrec després de mitja vida en l’oficina tècnica de l’empresa.

La celebració es va concebre com un agraïment a la “gran família” de Carrozados La Moderna i per això en la trobada va haver-hi oportunitat de compartir experiències i records d’aquest segle que posa punt i seguit a una llarga i fructífera trajectòria.

Send this to a friend