Casos Covid en el centre d’Alzheimer de Banyeres

La detecció de positius ha obligat al tancament de la instal·lació

Accés al Centre d’Alzheimer de Banyeres de Mariola.

El Centre d’Alzheimer de Banyeres de Mariola roman tancat des de finals d’any després de la detecció de tres casos positius de Covid-19, dels quals dues afecten personal de la plantilla de treballadors i el tercer a un dels usuaris. L’aparició d’aquests casos s’ha produït malgrat els estrictes controls que s’apliquen en el centre per a intentar que no es produïsquen contagis i el compliment d’un rigorós pla de contingència.

OBERT EL MÀXIM TEMPS POSSIBLE
Cal ressenyar que, malgrat les adversitats que planteja la pandèmia, el centre ha romàs obert el màxim temps possible per a continuar atenent usuaris i famílies.

Ha pogut confirmar-se, d’acord amb la informació facilitada des del centre, que el tancament que es va produir a conseqüència de la situació d’alarma va agreujar el problema dels malalts, que irremeiablement van patir la variació de les seues rutines i la interrupció de l’aplicació dels programes d’estimulació cognitiva i altres tractaments que ajuden a alentir la malaltia. D’ací la importància que el centre puga tornar a obrir les seues portes una vegada transcórreguen els temps de quarantena.

Send this to a friend