Castalla millora l’accés als seus polígons

Aquestes inversions repercutiran en una millora de la competitivitat de les petites i mitjanes empreses del municipi

Castalla mejora el acceso a sus polígonos
S’ha actuat en els polígons UA 1 i UZI-6 El Riu.

Castalla ha dotat als seus polígons industrials amb noves infraestructures i serveis, unes actuacions que han permés millorar l’accessibilitat, així com instal·lar nova senyalització i un carril bici. Aquestes actuacions s’han efectuat en els polígons UA-1 i UZI-6 El Riu, gràcies a una subvenció de l’IVACE pròxima als 320.000 euros.
En concret, s’ha dut a terme la construcció d’un carril bici, que formarà part d’un més gran per a tot el nucli urbà; la regeneració ambiental i paisatgística, unida a la millora de les zones verdes existents; la millora viària amb la creació de guals per als vianants en les voreres per a millorar l’accessibilitat a les fàbriques; el pavimentat, la reposició de voreres i la reparació de vorades; la millora de la senyalització i la identificació de carrers i naus industrials i el repintat de la senyalització viària horitzontal.
Tant l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, com la regidora d’Indústria, Noelia Álvarez, consideren que aquestes inversions “repercutiran en una millora de la competitivitat de les petites i mitjanes empreses del municipi”. A més, ha seguit el primer edil, “es millora la circulació i l’accés a les naus, d’una manera respectuosa amb el medi ambient, amb la creació d’un carril bici i l’ampliació de les zones verdes”.

 

Send this to a friend