Castalla registra una altra defunció per Covid-19

La incidència ha tornat a baixar en el departament de Salut, que segueix en risc mitjà

Castalla registra una altra defunció per Covid-19
A Castalla hi ha hagut un total de 23 morts per coronavirus des de l’inici de la pandèmia. | WEB AJUNTAMENT CASTALLA

La xifra de defuncions per Covid-19 ha tornat a incrementar en el departament de Salut d’Alcoi després de l’actualització realitzada hui des de Sanitat. En aquesta ocasió, ha sigut a Castalla on s’ha produït la mort pel nou coronavirus, i en total són ja 421 defuncions en la zona per aquesta causa des que va començar la pandèmia, 23 d’elles en la citada localitat. En aquest sentit, cal apuntar que després d’una paralització d’aquesta xifra des del mes d’abril, en les últimes setmanes s’han notificat morts a Cocentaina, Muro i Castalla.

Respecte a la incidència, una vegada més ha tornat a disminuir, encara que l’àrea de Salut segueix en risc mitjà amb una Incidència Acumulada (IA) de 114,84 i un total de 157 casos actius, 24 menys que en l’actualització del divendres. Per contra, s’han sumat 40 nous casos de Covid-19 en tota la zona.

En total, hi ha 11 municipis, dels 32 del departament, en els quals hi ha presència de Covid, dues menys que la setmana passada, ja que a Benilloba i Benimassot ja no hi ha casos actius.

Alcoi és la localitat en la qual més casos actius hi ha, 62 –2 menys que en l’anterior actualització–, encara que la incidència és menor que en altres llocs pròxims, amb una IA de 104,46, estant així en risc mitjà. A la nostra ciutat s’han sumat 13 nous positius en quatre dies.

Per exemple, a Cocentaina la IA és major, de 173,61 i 20 casos actius, la qual cosa suposa un descens de 9 respecte a l’anterior actualització. Tant la vila comtal –que ha sumat 7 positius nous–, com Castalla es troben en risc alt. A Castalla la IA és de 165,51 i hi ha 17 actius, dos menys.

Per part seua, Muro està en risc extrem amb una incidència de 268,38, ja que els actius han pujat fins als 25 –enfront dels 16 de la passada actualització– i s’han detectat 10 casos més.

Ibi està en risc mitjà –incidència de 93,36– amb 22 actius, 9 menys que en l’anterior actualització de Sanitat. En risc baix està Banyeres, on continuen havent-hi 3 casos actius, i no s’han detectat més casos.

La resta de municipis on hi ha casos actius són: Onil, La Vall d’Alcalà, Alcosser, Beniarrés amb un cas cadascun i a Gaianes hi ha 4. 

Send this to a friend