Castalla renovarà el seu parc municipal

L'objectiu és millorar la salubritat de la zona i garantir la seguretat dels usuaris

Castalla renovarà el seu parc municipal
Vista aèria de Castalla

L’Ajuntament de Castalla ha iniciat un projecte per a remodelar el parc municipal de la localitat, dins del qual s’ha pres la decisió de retirar la seua font principal. Des del consistori asseguren que així volen millorar la salubritat de la zona i assegurar la seguretat dels usuaris, sobretot la dels xiquets i xiquetes de la ciutat, que tradicionalment juguen en aquest punt.

Bernabeu ha argumentat que “des de l’Ajuntament hem valorat totes les opcions possibles i finalment hem optat per retirar la font, ja que s’havia convertit en un punt conflictiu, amb problemes de salubritat. També podia tornar-se perillós depenent de les condicions climatològiques, amb pluja o fred, ja que es produïen acumulacions d’aigua, brutícia o gel”.

CONCURS D’IDEES
Al seu torn, es podrà en marxa un concurs d’idees per a recaptar les propostes de diversos gabinets per a aquest espai. Una vegada recopilades, serà la població de Castalla qui decidisca quina és la millor opció a través d’un procés de participació. L’alcalde castellut, Antonio Bernabeu, ha explicat que “estem treballant ja en un procés de reurbanització del parc, que oferirà nous espais als veïns de la nostra ciutat i a totes les persones que acudeixen a gaudir d’aquest enclavament”.

Send this to a friend