Cau al riu un tram de barana del pont del Viaducte

Va ocórrer anit i ha sigut acordonada la vorera sencera tancant l'accés a vianants

Cau al riu un tram de barana
Tram del pont afectat. J. SEMPERE

El pont del Viaducte ha començat el dia aquest dilluns amb una de les seues voreres tancada al trànsit de vianants, després que anit es desprenguera un tram de la seua característica barana de ferro colat. El fragment de barana, situat més o menys en la part central del pont, va caure al riu i, segons han confirmat fonts municipals, no va causar cap mal en la seua caiguda al buit des de l’alt.

L’incident es va produir prop de la mitjanit i ràpidament la policia va acordonar la zona per a impedir el pas de persones per la vorera afectada, que és la de l’esquerra en direcció al Viaducte. També s’han col·locat tanques en els extrems del pont i al llarg de la barana que dona a la calçada. No obstant això, les mateixes fonts municipals han explicat que durant el matí es reforçarà la seguretat en la zona.

Es creu que possiblement algú haja manipulat el fragment de barana afectat, que sembla que ha sigut arrancat, ja que resulta estrany que un element metàl·lic de gran grandària com aquest, i que a més es troba ancorat a terra, s’haja precipitat al riu de manera fortuïta.

Send this to a friend