Cau una banda dedicada al robatori d’oli

Operava a les províncies d'Alacant i València i en Alcoi l'ajuntament va denunciar el cas

Cau una banda dedicada al robatori d'oli per a fabricar biodièsel
Contenidor d’oli al costat del C. Cultural, avariat temporalment. J.S.S

La Guàrdia Civil d’Ibi ha detingut a la Vila Joiosa a una banda de delinqüents presumptament dedicada al robatori d’oli domèstic dels contenidors municipals per a vendre’l i acabar transformant-ho en biocombustible. El grup operava en diferents poblacions de les províncies d’Alacant i València, entre elles Alcoi, on recentment s’informava que l’Ajuntament va haver d’intervindre per a netejar diversos abocaments d’envasos d’oli, abandonats pels presumptes autors en zones com el Rebolcat o el Mas de la Serreta.
La banda desarticulada es componia d’una desena de persones, d’entre els 20 i 52 anys, i cometien els robatoris vestits amb roba de treball a plena llum del dia, per a després vendre el producte a altres empreses que l’empraven per a produir biodièsel, en una acció que segons s’ha informat els reportava uns beneficis de més de 4.000 euros setmanals.
 L’Ajuntament d’Alcoi, a través de la seua regidoria de Transició Ecològica, ha confirmat que entre gener i març es van detectar diversos robatoris a la ciutat d’aquestes característiques i es van localitzar dos vehicles sospitosos que van ser denunciats a les autoritats competents, en aquest cas el Seprona i la Conselleria. Fins i tot també es va avisar a les poblacions veïnes, després d’observar indicis que podia estar ocorrent el mateix a Cocentaina i Muro.

 

Send this to a friend