CD Alcoyano: el Mag d’Osuna arriba a temps

Moyita, inèdit en pretemporada, pot ser la gran novetat aquesta vesprada

CD Alcoyano: el Mag d'Osuna arriba a temps
Lillo i Pablo Carbonell en l’entrenament del divendres. | INGRID-CDA

El Mag d’Osuna, com és conegut Moyita en honor al seu lloc de naixement i la màgia que desprén amb la pilota als peus, pot ser la gran novetat del Deportivo en el partit d’aquesta vesprada enfront del Barça B, previst al principi per a les 19’30 hores, encara que per motius televisius començarà a jugar-se mitja hora després.

L’ex d’Hèrcules, Mallorca i Cartagena, entre altres clubs, és un dels jugadors cridats a marcar les diferències aquesta temporada. El sevillà es va lesionar a principis de juliol en un amistós de pretemporada a Bèlgica, on estava jugant, després de fitxar al juny per un equip de la Segona Divisió.

No obstant això, raons personals li van portar a renunciar al contracte per dues temporades i tornar a Espanya. L’Alcoyano va assumir el risc de contractar un futbolista que anava a passar-se en blanc la pretemporada, com així va succeir, a canvi de comptar d’un futbolista d’una exquisidesa fora del comuna en la Primera Federació. Vicente Parras va confirmar que té moltes possibilitats de formar part de la convocatòria de hui. “Per a nosaltres és una peça clau”, va dir de Moyita. L’únic que encara no està en condicions és Pedro Sánchez, un altre jugador cridat a ser important per qualitat i experiència.

Send this to a friend