CD Alcoyano: Un partit d’una altra categoria

Els blanc-i-blaus viatgen a Cornellà sense Fran Miranda, Juanan i Juli

CD Alcoyano: Un partido de otra categoría
Juanan es baja para el último desplazamiento de la liga. | ALDEMAR

El partit d’aquesta nit (20’30 hores) a Cornellà convida a recordar a aquells duels d’una altra època que semblaven oblidats amb l’ascens del Deportivo a la Primera RFEF. Van ser molts anys en la Segona B viatjant a Catalunya per a enfrontar-se a rivals amb escàs pes històric que jugaven en camps diminuts i de gespa artificial. Eren duels de poc futbol, molt de contacte i molt físics.

Afortunadament. en qüestions com els escenaris dels partits, en la Primera RFEF s’ha avançat una barbaritat, sent escassos els reductes que queden d’aquella Segona B ja oblidada i que tant de mal de cap creava en els rivals que visitaven aquells escenaris. Entre els quals resisteixen està el Cornellà, el camp del qual recorda a aquells poliesportius sense encant que conviden a tot menys a jugar al futbol, almenys aqueix futbol que estem acostumats a veure aquesta temporada en la Primera RFEF, en l’avantsala de les categories professionals. Si a un escenari obsolet –”desfasat” va arribar a apuntar en la vespra Vicente Parras– afegim un rival que s’està jugant la vida, amb peu i mig en la Segona RFEF, molt ens equivocarem o l’Alcoyano no li quedarà una altra que haver d’arromangar-se i picar pedra per a continuar apurant les seues opcions de play-off d’ascens o no despenjar-se de la baralla per classificar-se per a la Copa del Rei, reservada per als cinc primers sense comptar els filials.

“Potser en un altre moment t’hauries plantejat especular amb el resultat, però amb el que ens juguem els dos, no podem pensar en això. Serà diferent al que hem jugat últimament. Al nostre favor pot estar el saber jugar amb les necessitats del rival, però només podem pensar a eixir a guanyar i deixar-nos de comptes”, va resumir el tècnic.

De nou les baixes tornaran a condicionar la convocatòria de l’equip. Es queden sense viatjar Fran Miranda, Juanan i Juli, els tres per sanció, de la mateixa manera que Derik segueix de baixa i l’únic que torna és Toni Gabarre, una vegada complit els dos partits de sanció. Per a completar la convocatòria, Vicente Parras ha anomenat a dos jugadors del juvenil, el central Peris i el davanter Iván.

L’expedició va partir ahir a la vesprada per a pernoctar prop de Tarragona, ja que a Barcelona i els seus voltants no hi ha places hoteleres a causa del GP de Formula 1 a Montmeló. Al Cornellà el màxim perill és Chiki, que porta 13 gols. A casa té números de play-off i suma huit punts més que l’Alcoyano.

Send this to a friend