Clara Pastor i Luis Agulló guanyen l’IX Trofeo Termoformas ‘Copa del club’

Celebrat en el camp Levante de Villaitana, a Benidorm

Clara Pastor gana el Trofeu MicRodfitter de golf
Clara Pastor durant una competició | Arxiu

Recentment el club de Golf Alcoi va tornar a la competició després del llarg parèntesi de quatre mesos motivat pel Covid-19, disputant la seua competició en el camp Llevant de Villaitana (Benidorm). El torneig, com és habitual any a any, va resultar tot un èxit de participació, comptant amb un àmplia inscripció de 46 jugadors.

El trofeu que concedeix la Copa del Club, se’l va emportar l’alcoià Luis Agulló amb una magnifica targeta de 62 colps nets, empatat amb Clara Pastor a igualtat de colps, però amb millor hàndicap per a Luis que al final li donarien, com a premi, la prestigiosa ensaladera. Luis, que compagina els seus estudis amb el golf, va rubricar una espectacular volta amb nou birdies i un sol boggie que li van ajudar a pujar en la classificació.

Quant al trofeu ‘Termoformas’ que es disputava en paral·lel a la Copa del Club, va anar Clara Pastor, la vencedora “Hàndicap Absolut” amb uns increïbles 46 pts. stableford. Amb aquest resultat, Clara es postula com una de les serioses aspirants a aconseguir l’Orde de Mèrit en aquest 2020.

En la primera categoria el Campionat se’l va emportar Raúl Gómez (Benidorm) amb una altra memorable volta i uns no menys espectaculars 44 pts. En segona categoria, el campió va ser Francisco Sevilla amb una altra gran targeta de 41 pts. La classificació general segueix comandada per Hugo Pastor.

Comentar que el torneig es va disputar seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat Covid imposades per la Federació Espanyola de Golf. Va concloure el torneig després de l’esmorzar, amb el lliurament de premis a les boles més a prop en els parells 3 que van recaure en mans d’Hugo Pastor i Joaquin Serrano i un magnífic sorteig entre els assistents, obsequi del patrocinador.

La pròxima prova de disputar serà en Alenda el pròxim 5 de setembre.