Cocentaina acollirà una altra edició de ‘Sent-me’

La seua realització està prevista entre l'11 i el 15 de juliol

Cocentaina acollirà una altra edició de ‘Sent-me’
El director artístic del festival (centre) amb l’alcaldessa i un regidor.

Cocentaina acull entre l’11 i el 15 de juliol el certamen ‘Sent-me’, que enguany celebra la seua huitena edició.

L’educació musical i l’acostament de la música clàssica a tots els públics són els pilars en els quals s’assentisca aquesta trobada musical des dels seus orígens, que es remunten a la primera edició celebrada en 2014.

L’Orquestra ADDA Simfònica de l’Auditori d’Alacant inaugurarà l’11 de juliol amb la “Simfonia número 8” de Dvôrak les nits de concerts que tindran lloc en el màgic espai del Palau Comtal de Cocentaina a les 22h.

L’Orquestra de Cambra del Palau de les Arts de València i l’Ensemble de Corda SENT-ME COCENTAINA dirigit pel mestre Enrique García Asensio i diferents alumnes de la Trobada de Direcció Musical s’alternaran en l’escenari al costat de la cantant i divulgadora Sheila Blanco, que oferirà el seu personal recital “Cantant a les poetes del 27”, i els xiquets i xiquetes que participaran en el SENT-MET, l’espai reservat per als més xicotets.

La matrícula per a totes les activitats formatives romandrà oberta entre el 2 de maig i el 30 de juny, i es tindrà en compte l’ordre d’arribada.

La venda d’entrades per als concerts s’obrirà el mes de juny.

Send this to a friend