Cocentaina organitza una nova edició de l’estiu Jove

La Regidoria de Joventut de Cocentaina ha organitzat un any més l’Estiu Jove amb un recull d’activitats pensades per als mes joves de la localitat. Junt a les activitats més populars i que any rere any augmenten els seus participants com són el Bus de la Festa o el Cinema d’Estiu al Palau, s’incorporen enguany un curs d’escalada i es programen de nou activitats que l’any passat tingueren molt d’èxit: el curs de monitor de menjador escolar o el concurs de fotografia. La programació va començar el passat diumenge 30 de juny amb la realització en directe i en pantalla gegant de la final de la Copa Confederacions entre Espanya i Brasil. A pesar de l’hora de l’encontre, al voltant de 200 joves es citaren al Teular per gaudir de la retransmissió.

Per a Saül Botella, Regidor de Joventut a l’Ajuntament de Cocentaina, “l’equip de govern te amb els jovens una de les seues prioritats, la programació que presentem als joves sempre intenta adaptar-se a les seues necessitats. A l’estiu l’oci és una part important del temps dels joves, però no l’única: la formació i l’esport sempre formen part del seus estius i des de les administracions hem de programar tenint en consideració aquestes premisses. També l’estiu és un temps de planificació per als joves, i és per això la Casa de la Joventut està a la seua disposició al mes de juliol per a resoldre tots els dubtes que se’ls plantegen per al pròxim curs: accés a la universitat i a cicles formatius de formació professional, beques…”


ROGRAMACIÓ ESTIU JOVE 2013 COCENTAINA

Bus de la Festa Enguany vos duem a les festes de Millena (13 de juliol), L’Orxa (20 de juliol) i Gaianes (7 de setembre). Deixeu el cotxe a casa i per tan sols 4 € gaudiu de la festa a l’hora que vulgueu: eixides a les 23:30, 00:00 i 00:30 i tornades a les 4:00, 5:00 i 6:00 h. Recordeu que si teniu entre 14 i 17 anys cal presentar l’autorització dels pares (descarregueu-la cada setmana a www.casajoventut.blogspot.com). La resta d’edats sols cal presentar el DNI. Els tiquets es vendran des del dimarts per la vesprada de cada setmana.

Curs Monitor Menjador Escolar Del 22 al 26 de juliol vos oferim la possibilitat d’obtenir un títol de Monitor de Menjador Escolar. L’horari del curs és de 9 a 14 h (25 h lectives) i el preu d’inscripció és de 30 €. Podeu apuntar-vos des del 3 de juliol i fins que s’acaben les places disponibles.

Concurs Fotografia El II Concurs de Fotografia “L’Estiu i els Joves” pretén recollir aquelles imatges que mostren les diferents formes de passar l’estiu que tenen els joves: viatges, excursions, esport, treball, estudis, de festa… Podeu enviar abans del 13 de setembre un màxim de 3 fotografies per participant al nostre mail indicant el vostre nom, data naixement, localitat i telèfon de contacte. L’únic requisit és tenir entre 14 i 35 anys. El premi per a la millor foto serà un val de compra de material fotogràfic als comerços de Cocentaina.

Cinema al Palau Torna el cinema d’estiu al Palau. Enguany vos proposem 3 pel·lícules que esperem vos agraden. Recordeu que totes les sessions són dimecres a les 22 h i l’entrada és gratuïta.
• SkyFall 007 – 10 de juliol
• Amanecer (Parte 2) – 17 de juliol
• Hotel Transilvania – 24 de juliol

El Localet Les vesprades del mes de juliol són per a passar-les al Localet. Nous jocs de taula i videojocs per a passar una estona divertida amb els amics. Organitzarem mini campionats de ping-pong, futbolí i videojocs perquè demostreu el que sabeu fer!

Escola Fi d’Estiu Del 22 al 26 de juliol obrim la inscripció per aquesta escola que tindrà lloc del 2 al 6 de setembre a la Casa de la Joventut i de 9 a 13:30 h. Els xiquets i xiquetes d’infantil i primària (al curs passat) podran passar els últims dies de vacances amb un fum d’activitats divertides. El preu és de 30 € i les places són limitades.

Taller d’Escalada Del 17 al 20 de juliol t’oferim un curs d’iniciació a l’escalada en el qual descobrir aquest apassionant esport. El taller es realitzarà al poliesportiu per les vesprades i inclou una eixida l’últim dia (el dissabte 20 de juliol). Les places són limitades i el preu d’inscripció és 32 €. La inscripció estarà oberta fins que es completen les places.

Beques MEC Durant el mes de setembre es podran sol•licitar les beques del Ministeri d’Educació per a estudis postobligatoris (FP, universitat, batxillerat, música…). Enguany presenten importants novetats pel que fa als requisits acadèmics i imports a concedir i a la Casa de la Joventut vos ajudarem a tramitar-les i resoldrem els vostres dubtes. Per a evitar esperes i llargues cues vos recomanen que ens sol•liciteu cita. Així vos atendrem a l’hora escollida per vosaltres sense esperar molt més. Per concretar la cita tan sols haureu de telefonar-nos.

Send this to a friend