Cocentaina s’il·lumina demà de Nadal

El muntatge de les llums nadalenques abasta diversos punts de la localitat, com el Passeig del Comtat

Cocentaina s'il·lumina demà de Nadal
El Betlem de vímet que es col·loca en El Pla s’il·lumina cada nit. | GABRIEL PASCUAL

Els carrers de Cocentaina estan ja preparats per a donar la benvinguda a les Festes de Nadal després que haja conclòs el muntatge de la il·luminació especial, uns treballs que van arrancar el passat 19 de novembre i que s’han desenvolupat a molt bon ritme al llarg dels últims dies.

L’ornamentació torna a estendre’s al llarg de tot el Passeig del Comtat i en la principal artèria contestana s’han col·locat aquesta vegada uns arcs elaborats a partir de la tecnologia LED. Seguidament s’han instal·lat elements en la Plaça del Pla, enfront del Palau Comtal, i en aquest mateix enclavament s’ha muntat el tradicional pesebre de vímet que s’il·lumina a les nits i que reuneix moltes persones per a fer-se fotos davant aquest.

Finalment s’han muntat llums nadalenques en altres punts com les pedanies, els carrers Major i Mare de Déu del Miracle o la zona comercial de Gormaig.

“A més de tot això hem mantingut la novetat estrenada l’any passat i s’ha tornat a col·locar il·luminació ancorada als fanals de l’Avinguda del País Valencià, concretament en el carril de baixada des d’Alcoi a Muro, ja que en la part de davant està instal·lada la megafonia des de la qual sonarà música nadalenca per a ambientar també els nostres carrers”, detalla l’edil de Tradicions, Paqui Ruiz. A més, aquesta última recorda que l’encesa d’aquesta il·luminació tindrà lloc en la vesprada de demà 3 de desembre.

Send this to a friend