Comença a funcionar l’oficina del pla industrial

Huit empreses han mostrat interés per implantar-se a Alcoi

El PP alerta del retard en la creació de sòl industrial
Imatge d’arxiu d’un dels polígons industrials d’Alcoi

Dins del pla director d’impuls industrial d’Alcoi (Impulsalcoi), que planteja una trentena d’actuacions concretes per a assentar els fonaments d’una xarxa empresarial, un dels objectius és establir el posicionament d’Alcoi com a ciutat industrial. En aquest sentit, s’han dissenyat una sèrie d’accions per a promocionar Alcoi com un espai estratègic per a la instal·lació d’empreses, però també es vol establir un fil de contacte directe amb el teixit industrial ja assentat a la ciutat, oferint ajuda a les empreses per a créixer i millorar la seua competitivitat.

Una d’aquestes accions és la que s’ha iniciat recentment amb l’enviament d’una ‘newsletter’ a uns 400 contactes d’empreses i institucions empresarials de la ciutat, una primera presa de contacte que es repetirà periòdicament i en la qual es vol traslladar a les empreses el missatge que l’Ajuntament està per a ajudar-les a aconseguir els seus objectius.

En aquests enviaments periòdics s’anirà traslladant a les empreses diferents informacions que puguen ser del seu interés: bonificacions fiscals, subvencions, ajudes per a la transició ecològica, plans d’ocupació, etcètera. També se’ls informarà sobre altres qüestions que es preveuen dins del pla, com fer una enquesta en les empreses locals per a conéixer les necessitats en aspectes com la mobilitat, l’ocupació o la digitalització.

Amb tot, en el marc del pla industrial l’Ajuntament ha comunicat que fins al moment un total de huit empreses s’han mostrat interessades a implantar-se a Alcoi.

Send this to a friend