Comença el disseny del museu de Camilo Sesto

S'han contractat els projectes d'obra i contingut

Comença el disseny del museu de Camilo Sesto
Reunió amb l’empresa encarregada del contingut del museu.

El futur Museu Camilo Sesto d’Alcoi ha fet un pas amb l’adjudicació de la redacció dels projectes d’obra i de relat museístic. Es tracta de dos contractes menors, que han sigut per a les empreses que han presentat les millors ofertes: l’arquitecta Dolores Moltó Rodríguez i Matra Museografia y Habitat, respectivament.

La setmana passada va tindre lloc la primera reunió amb la signatura que assumirà el projecte museístic, que s’encarregarà de l’elaboració del relat i la definició de continguts del futur museu. Indicar que aquesta empresa compta amb una àmplia experiència en el disseny i la gestió de projectes expositius, disposant per a això d’un equip multidisciplinari format per dissenyadors gràfics, interioristes, agents museogràfics, arquitectes i un musicòleg.

Després d’aquesta primera presa de contacte s’ha acordat una nova reunió que tindrà lloc a principis de juny, també amb l’arquitecta que assumirà la redacció del projecte de l’obra, ja que hauran de treballar de la mà. Recordar que el museu estarà situat en el Camí, 44, al costat de la Capella, un punt a més que es troba molt prop de dos enclavaments de la seua ruta, com són el col·legi Salesià Sant Vicent Ferrer i La Glorieta, llocs on va començar a cantar. També està en el camí cap al Cementeri Sant Antoni Abat, on descansa.

“Pas a pas anem avançant per a portar avant el Museu que Camilo mereix. Estem parlant d’un gran projecte que servirà per a homenatjar l’artista més gran nascut a Alcoi i que és més conegut a nivell mundial, per la qual cosa servirà també com un important reclam turístic”, ha explicat el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Des de la defunció de Camilo Sesto –al setembre de 2019– ha anat arribant material vinculat amb el reconegut cantant que s’exposarà en el futur museu i que permetrà als visitants conéixer més sobre la seua trajectòria i vida personal.

Send this to a friend