Comencen els actes en honor a Sant Roc

Amb el tridu, una recollida d'aliments en benefici de Càritas i el trasllat de la imatge

Comencen els actes en honor a Sant Roc
El cartell anunciador de les festes és obra de Laura Ferrándiz. | ALDEMAR

Aquesta setmana arranquen els actius festius en honor a Sant Roque i Sant Sebastià.

Demà començarà el tridu a les 19’30 hores, que prosseguirà durant els dos dies següents a la mateixa hora.

El divendres, el col·legi Sant Roc celebrarà de manera interna aquesta festa amb un desdejuni i aqueix mateix dia, a les 9’30 hores, es procedirà al trasllat de la imatge des del col·legi a la parròquia amb volteig de campanes inclòs.

A les 12 hores del dissabte de tornaran a escoltar les campanes de la parròquia i a la vesprada finalitzarà el tridu. El citat dia, el dissabte 25, seria quan hauria de tindre lloc la ‘Processó dels Farolets’, que a causa de la pandèmia s’ha suspés. Des de l’organització es confia que en el 2022 “la puguem celebrar ja amb la solemnitat que es mereix”. En substitució d’aquest acte, i també del ‘farolet solidari’, s’ha organitzat una recollida d’aliments no peribles en el Mercat de Sant Roc aquest dijous, divendres i dissabte, és a dir, els dies 23, 24 i 25, a benefici de l’Economat de Càritas.

Els actes continuaran el diumenge 26 amb una eucaristia a les 12’30 hores, i es cantaran els gojos en honor a Sant Roque i Sant Sebastià, per a donar per finalitzades les festes d’aquest any 2021.

Send this to a friend