Completada la millora de la carretera Ibi-Alcoi

Les obres van començar al desembre i van patir algun retard degut a la pluja

Millora de la carretera Ibi-Alcoi
Amb aquesta actuació s’han millorat les condicions de circulació i de seguretat viària de la carretera CV-8062.

Dins de la convocatòria de subvencions d’Infraestructures i Assistència a municipis: Plan+Cerca 2020 de la Diputació d’Alacant, l’Ajuntament d’Ibi finalitzava el mes de maig passat les obres de millores en la carretera CV-8062, Ibi-Alcoi, amb un import de 259.757,66 euros.

Les obres van començar al desembre i van patir algun retard degut, principalment, a les abundants pluges dels últims mesos, però no va haver de tallar-se del tot la carretera ja que es van poder fer els treballs sense necessitat de paralitzar el trànsit en l’accés i eixida de la localitat.

Amb aquesta actuació s’han millorat les condicions de circulació i de seguretat viària de la carretera CV-8062, des del nucli urbà fins a la rotonda d’accés a l’Autovia A-7. I, a més dels treballs de millora del ferm, s’ha reposat la totalitat de senyalització horitzontal de la carretera i s’ha renovat la senyalització vertical.

També s’han renovat de manera parcial les proteccions formades per barreres metàl·liques de doble ona, s’han millorat els sistemes de drenatge de la carretera, amb l’execució d’una nova cuneta en els límits de la plataforma amb acabat superficial en terres, i s’ha sanejat la vegetació dels terrenys situats en els marges de la carretera.

Send this to a friend