Compromís demana major difusió del Teatram

La formació valencianista presenta tres iniciatives al ple de demà

Compromís demana major difusió del Teatram
Un dels espectacles del Teatram de l’edició d’enguany. | XAVI TEROL

Compromís Alcoi presenta al ple de demà de l’Ajuntament d’Alcoi tres iniciatives, entre elles una per a la millora de la difusió de la Mostra de Teatre Amateur –Teatram–. “Pensem que cal donar la difusió adequada al Teatram i en els llocs adequats per a poder atraure més visitants, no sols de la ciutat, de la comarca i de tot arreu del País Valencià, la cultura és un motor econòmic per a la ciutat”, apunta el regidor i portaveu Màrius Ivorra.

D’altra banda, sol·licitaran el suport de la corporació “per a demanar a la conselleria d’Infraestructures la millora del bus Alcoi-Cocentaina-Muro. Aquesta línia està perdent usuaris gradualment per les seues deficiències, retards i eliminació de freqüències. La modernització del servei, la substitució de les antigues unitats per altres més actuals i ecològiques és una necessitat de la nostra comarca, que gràcies als Fons Europeus pot fer-se realitat”, indica Ivorra.

Finalment, el portaveu assenyala que “els veïns de la Caseta Mascarelles ens han transmés el seu malestar per la situació d’abandó a la qual es troben els equipaments d’esbarjo del barri. Fem, baranes trencades i jocs infantils en males condicions són els problemes que en diversos moments s’ha informat l’Ajuntament sense que es done solució. Així doncs, tornem a sol·licitar en el govern que realitze les reparacions necessàries a aquesta zona de la ciutat, perquè les veïnes i veïns puguen gaudir del seu barri tranquil·lament i no fer distinció com està passant fins ara que sembla que hi ha barris de primera i barris de segona”.

Send this to a friend