Compromís demana que es restauren les portes de Antoni Miró de El Romeral

Sol·liciten a més que es restituïsquen al seu estat original

Compromís demana que es restauren les portes de Toni Miró de El Romeral
Portes de El Romeral amb pintades.

A través d’un prec presentat en l’últim ple –i que va ser aprovat pel govern municipal– Compromís ha sol·licitat la restauració i restitució a l’estat original de les portes del CEIP El Romeral, que són obra de l’artista alcoià Antoni Miró.

Segons al·lega l’edil Elisa Guillem: “hem observat que en diferents béns municipals el manteniment és molt precari. En concret parlem de les portes del CEIP El Romeral, obra del fill predilecte i medalla d’Or de la ciutat Toni Miró, que no sols ha patit el vandalisme, també ha sigut modificat amb xapes metàl·liques soldades que cobreixen l’obra d’aquest artista internacional”.

La regidora afig que “malgrat ser en un edifici de la conselleria, el manteniment correspon a l’Ajuntament, que gràcies al nostre prec, iniciarà les gestions per a restituir l’obra al seu estat original” comenta Guillem, qui afig que “igualment en el prec també recordem al regidor que el Palauet d’Oliver està des de fa més de 8 mesos a l’espera de la neteja de les pintades en una de les façanes i sol·licitem la seua neteja tan prompte com siga possible”.

Send this to a friend