Compromís inicia una campanya per a demanar millor atenció dels bancs

A part d'accions en Les Corts, també es duu a terme una campanya informativa

Demanar millor atenció dels bancs
El regidor Màrius Ivorra, la síndica-portaveu Aitana Mas i el diputat Jesús Pla.

Compromís va presentar la setmana passada a Alcoi la campanya ‘0% d’interés. Per una banca pública que pense en els persones’, per a reivindicar, entre altres qüestions, una millor atenció presencial de les entitats bancàries, al costat d’una proposta per a demanar la creació d’una Banca Pública Valenciana, una iniciativa que ja ha arribat a les Corts de la mà de la formació valencianista.

El portaveu de Compromís Alcoi i regidor Màrius Ivorra, ha criticat que cada vegada hi haja menys oficines i caixers automàtics, especialment en els municipis de menor grandària, alguna cosa que redunda, incideix, en una pitjor atenció al ciutadà. Per part seua, el diputat en les Corts Valencianes Jesús Pla, parla de la necessitat d’un “retorn social”, en el sentit de “retornar” a la ciutadania els diners amb què l’Estat va rescatar en el seu moment a les entitats financeres.

Mentrestant, la síndica i portaveu adjunta en les Corts, Aitana Mas, reclama “blindar el dret universal de les persones a la banca”, com també fomentar l’atenció presencial que puga salvar la bretxa digital que es produeix sobretot en el cas de les persones majors. Finalment, posa l’accent en la proposta de creació d’una banca pública a través de l’Institut Valencià de Finances.

A part d’accions en Les Corts, també es duu a terme una campanya informativa.

Send this to a friend