Compromís per Muro crític amb el Govern per incompliments municipals

L'acusa de no dur a terme l'adequació del pati i de l'aula d'infantil per a l'alumnat de 2 anys

muro parc infantil
Al novembre de 2019 es va sol·licitar l’aula infantil i el pati per al poble de Muro

Compromís per Muro ha denunciat que el Govern Municipal d’aquest municipi no ha dut a terme l’adequació del pati i de l’aula d’infantil per a l’alumnat de 2 anys tal com segons diuen es van comprometre. La formació nacionalista afirma que al novembre de 2019, es va sol·licitar a la Direcció Territorial d’Educació d’Alacant una aula d’infantil de dos anys per al poble de Muro.

Compromís indica que en aquesta documentació havia inclòs un annex on explicava que l’Ajuntament de Muro si es fes càrrec del cost de les obres d’adequació d’aquesta aula a la normativa vigent signat per l’Alcalde i la regidora d’Educació.

La resolució favorable va arribar el 24 d’abril, concedint-se aquesta aula. Compromís explica que fins al 22 de juliol l’Ajuntament de Muro no va actuar, i és quan va sol·licitar a Conselleria l’informe de no duplicitat de competències per a poder fer aquestes obres. “Fet que ve donat perquè els serveis tècnics municipals li diuen a l’alcalde que no té competències per a fer aquesta obra, i així ho corrobora un informe de la Secretaria” expliquen en el comunicat en què diuen també que “el 17 d’agost la Conselleria contesta a l’Ajuntament demanant-li la memòria de les actuacions a realitzar, Compromís sol·licitem aquest expedient i no constava cap memòria”.

“El curs ha començat i som l’única escola en tot el País Valencià on no s’ha adequat aquesta aula i el pati per als xiquets i xiquetes de 2 anys del nostre poble. Inspecció educativa ha obligat en el centre a posar en marxa l’aula, amb una setmana de rendiràs, sense que aquesta estiga adequada a la normativa vigent. Volem denunciar la falta de previsió del senyor Alcalde, que va agafar el compromís d’adequar aquesta aula i que no ha fet el seu treball, dins del termini i en la forma escaient. Denunciem públicament la deixadesa i inacció tant de l’Alcalde com de la regidora d’Educació” han denunciat.

Send this to a friend