Concentració de repulsa a Muro després de la presumpta agressió sexual a una jove

La Guàrdia Civil ha detingut a un home al qual se li atribueix l'autoria dels fets

Concentració de repulsa a Muro
L’acte de protesta tindrà lloc en la plaça del Matzem. ARXIU

L’Ajuntament de Muro ha convocat, finalment aquest dissabte, a les 17 hores –abans de la Cursa de la Dona–, una concentració contra la violència de gènere en la plaça del Matzem. La iniciativa sorgeix arran d’un succés esdevingut durant la celebració del Carnestoltes, dissabte passat. Segons s’ha informat, una jove menor va patir, presumptament, una agressió sexual per part d’un home, pel que sembla en acabar la desfilada.

La pròpia víctima va ser la que va denunciar els fets en la Policia Local, sent detingut posteriorment el supòsit agressor per part de la Guàrdia Civil. L’home, que segons la informació facilitada, no és veí de Muro, hauria passat ja a disposició judicial.

La reacció de l’Ajuntament de la localitat no s’ha fet esperar, com tampoc la de la població murera, que ha condemnat durament el presumpte cas de violència masclista a través de les xarxes socials. Públicament ho farà el dissabte, durant la concentració de repulsa que ha organitzat el Consistori, que recordem en principi estava prevista per al dijous 3 de març, però finalment serà el dia 5, a partir de les 17 hores, enfront del Matzem.

Send this to a friend