Concert del Ateneu de Cocentaina el 10 d’abril

Amb motiu de la campanya 'música als pobles'

Concert del Ateneu de Cocentaina el 10 d'abril
Assaig de la banda | Perfil Facebook Ateneu Musical de Cocentaina

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina continua preparant les activitats del curs 2021. En aqueix sentit oferirà el dissabte 10 d’abril un concert en el centre cultural El Teular de Cocentaina, amb motiu de la XXVI campanya de ‘música als pobles’. El pròxim concert seguirà un programa que sorgeix d’una idea doble.

D’una banda, es desenvolupa la perspectiva d’un viatge per diferents escenaris i paisatges fonamentats en la idea del contrast. Aquests paisatges ens ofereixen postals que van des dels aires cèltics de les terres d’Escòcia, fins a les nits a Geòrgia, passant pels festivals Matsuri del Japó, i acabant a les vinyes d’Utiel i Requena a través d’allò tan nostre com ho és el pasdoble.

A més, un gran contrast radical, ho oferirà l’obra que descobreix el paisatge desolador de la guerra de Bòsnia al conflicte de la ciutat de Banja. Finalment, un últim gir ens traslladarà a l’alegria de la primavera del sud de Texas.

Amb tot, aquest pròxim concert del Ateneu es podrà gaudir de la mà del Ateneu promet ser tota una muntanya russa d’escenes, sons i sensacions. Des de l’organització de l’esdeveniment recorden que es compliran totes les mesures de prevenció per a evitar la propagació de la Covid-19.

Send this to a friend