Conclouen els concerts d’Exaltació de la Música Festera

Els últims van tindre lloc el passat cap de setmana

Conclouen els concerts d'Exaltació de la Música Festera
La Unió Musical va oferir el concert del dissabte. | ALDEMAR

El passat cap de setmana va concloure el cicle de concerts d’Exaltació de la Música Festera, amb les dues últimes cites musicals en l’Amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord.

Conclouen els concerts d'Exaltació de la Música Festera
La Primitiva va oferir el seu concert el diumenge al matí. | ALDEMAR

En primer lloc, en la vesprada del dissabte la Unió Musical d’Alcoi, i sota la direcció d’Iñaki Lecumberri, aquesta banda va interpretar un total de 10 peces, dividides en dues parts. En segon, la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi va ser l’encarregada de fer sonar les marxes i pasdobles el diumenge al matí amb una elecció basada a “retrobar, ampliar i innovar sense perdre de vista d’on venim”, segons s’explica des de la pròpia Primitiva, i sota la batuta de Francisco Valor Llorens.

Algunes de les peces que es van escoltar en els dos últims concerts van ser: ‘Tayo’ de Francisco Esteve Pastor; ‘La fiesta del santón’ de Camilo Pérez Laporta; ‘Llanero i president’ de José Alberto Francés; ‘Chano’ de Julio Laporta, ‘Tormenta Pirata’ de Ramón García o ‘Tristezas y alegrías’ d’Evaristo Pérez Monllor.

El bon temps del cap de setmana va acompanyar al fet que aquests concerts comptaren amb nombrosos assistents, i més en tractar-se d’un espai obert i a l’aire lliure.

Send this to a friend