Conclouen els treballs de reforma de l’accés al Francisco Laporta

L'obra ha suposat una inversió total de 40.816 euros

La segona actuació s’ha centrat en la zona de jocs infantils.

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de la regidoria d’Esports, ha dut a terme una sèrie de reformes i adequacions en l’accés principal del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta. Els objectius dels treballs consistien, d’una banda a millorar l’estructura de l’edifici i per una altra dotar a la zona de jocs infantils d’uns elements i un espai de major funcionalitat substituint els anteriors utensilis i jocs que es trobaven en un estat de deterioració important per uns altres més segurs i funcionals.

La primera part de la reforma es va centrar en la reconstrucció del mur de protecció que bufona amb la façana del Pavelló Mutualidad de Levante i la impermeabilització de la superfície sobre la qual se situa el parc infantil a través de la qual es filtrava gran quantitat d’aigua a les estades de la zona inferior confrontants a la pista exterior. Aquesta reforma va suposar un cost total de 29.998,87 euros.

La segona actuació, referent a la zona de jocs, va consistir a substituir i millorar aquest lloc dotant-ho de nous elements lúdics sobre una superfície de cautxú acolorida. Aquests treballs i adquisició de material van tindre un cost total de 10.817,40 euros, per la qual cosa el cost total de la inversió ascendeix a 40.816 euros.

Gràcies a aquests treballs s’ha aconseguit reforçar i millorar l’estructura de l’edifici i a més canviar totalment la imatge de l’entrada principal de la instal·lació aconseguint un efecte visual molt més atractiu a més d’atorgar a la zona de jocs infantils de major seguretat per als seus usuaris.

Send this to a friend