Concurs de microrelats de terror en el Centre Comercial Alzamora

Guanya un ordinador portàtil escrivint un relat de menys de 30 paraules

Centro Comercial Alzamora Halloween
El Centre Comercial Alzamora farà un directe teatralitzat a través de les seues xarxes socials llegint microrelats | Arxiu

Halloween és a prop i el Centre Comercial Alzamora vol celebrar-ho regalant un ordinador portatil. Tots aquells que ho vulguen han de crear un microrelat terrorífic.

Facebook: Cerca la publicació del concurs i comenta amb un microrelat de màxim 30 paraules.

Instagram

  • Segueix la pàgina d’Instagram @alzamoraalcoy
  • Cerca la publicació del concurs i comenta amb un microrelat de màxim 30 paraules.

Concurs obert fins al 28 d’octubre. Pots fer-ho les vegades que vulgues sempre que escrigues relats diferents. El guanyador, triat de manera aleatòria, es donarà a conéixer el 3 de novembre. Pots llegir les bases del sorteig fent clic ací.

Durant la nit de Halloween, el Centre Comercial Alzamora farà un directe teatralitzat a través de les seues xarxes socials llegint alguns dels contes publicats.

A més, la Festa dels Maniquins arriba també a Alzamora i, amb ella, l’oportunitat de guanyar un gran lot de productes de diferents botigues del centre comercial. Del 16 al 24 d’octubre, presenta’t en l’estand de la promoció amb un tiquet de compra d’almenys 20€ i emplena la papereta de participació amb totes les teues dades de contacte. El concurs finalitzarà el 24 de novembre.

Send this to a friend