Concursen la redacció dels projectes de Font Dolça i Sagrado Corazón

Les intervencions en aquests dos barris compten amb un total de 9’2 milions d'euros de Fons Europeus

Concursen la redacció dels projectes de Font Dolça i Sagrado Corazón
La rehabilitació de la Font Dolça serà finançada amb fons europeus. ARXIU

La junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat aquest dijous iniciar els expedients de contractació per a la redacció dels projectes i la direcció de les obres de rehabilitació i reurbanització dels barris de Sagrado Corazón i Font Dolça. Les intervencions en aquests dos barris compten amb un total de 9’2 milions d’euros de Fons Europeus.

Tots dos projectes beneficiaran a 374 habitatges i 38 comunitats de propietaris, repartides en els dos barris. Entre altres intervencions, es millorarà l’envolupant tèrmica i es proporcionaran noves fonts d’energia renovables, a través d’instal·lacions fotovoltaiques de producció d’energia elèctrica. Es retirarà l’amiant i se substituiran les cobertes, s’aïllaran les façanes i es reemplaçaran l’envidrament i les fusteries exteriors per sistemes de PVC.

Però no sols s’actuarà en els immobles, sinó també en l’exterior.

El contracte de redacció de projecte i direcció d’obres de rehabilitació de Font Dolça ix a concurs amb un pressupost de 133.947 euros, mentre que el de reurbanització és de 21.624 euros. En el cas de Sagrado Corazón, s’eleven a 156.816 euros i 23.779, respectivament.

Advertisements

Send this to a friend